Mor og jeg liten

Alle ark som var spredd på spisebord og systematisk satt i båser..er nå plukket ut...til manuset. ..og så skrevet inn på data igjen. ...et lite brev skal skrives så er jeg klar for å prøve igjen......bare trykke send mail. ...hadde jeg hatt penger..hadde jeg brukt forlag hvor man selger selv....men det har jeg ikke råd til ennå.😆😆😆så da får jeg sette min lit til det siste jeg hadde kontakt med og håpe de liker diktene...huset serien..Den går det tregt med gitt....jeg er ikke god på å få gjort ting når jeg ikke har en deadline på det som må gjøres.....g
Ha en god lørdag. ..Her er en revidert utgave av  et sølvskje dikt😀😀😀

Mor løfter lørdag 
ut av uken 

hun er hurpe med kost 

sier skolen er grunnstein 
jeg ikke kan kaste bort 

slurv må straffes 

når jeg gråter ut tallene 
hever hun hendene 

Så ber hun til
tålmodighet 

kvoten min med godteri 
forsvinner fra skapet

fra stuen durer 
barne tv og halv sju 
mellom latter 
og tyggeknask 

alltid har hun 
bror sølvskje i munnen

Lindusen

#dikt  #helg #lørdag #blogg

4 kommentarer

annebe

25.04.2015 kl.11:04

N har jeg aldri sendt noe manus til forlag..men kan tenke meg det er litt av en jobb...

Fint det diktet her..og bildet var jo ogs veldig vakkert...:)) Lykke til med jobben du m gjre for f gitt ut noe..og ikke gi opp..ting tar tid :)) Fin helg videre til deg <3

se Helen

25.04.2015 kl.12:45

Ja lekser kan Vre en prvelse....s spennende gi ut noe av det du har skrevet :-) Er vel dyrt bruke forlag ja. Lykke til og ha en riktig fin dag :-)

lindusensperler

27.04.2015 kl.07:51

Tuusen takk Annebe???? ting tar tid ja..men godt ha er ml...??ha en fin mandag! og uke

lindusensperler

27.04.2015 kl.07:54

Takk se! riktig god uke til deg! bruker man eget forlag er det jo lettere men det koster og man m selge bker selv....og betale en sum p forhnd...Derfor sender jeg inn til et vanlig forlag. .hvor bkene blir i butikkene og da tjener man jo og mindre. ...enn ved det andre alternativet. .nen pengene er ikke viktig.. tjene p det..????

Skriv en ny kommentar

lindusensperler

lindusensperler

50, Bergen

Hei! jeg er Linda opskar ogs kalt Lindusen. i fjor kom jeg ut med min diktbok Sy skog i meg tenn fakler overalt. Har skrevet siden 2012. Fikk endelig drmmen oppfylt om f ut diktene. Fr s mange gode tilbakemeldinger p boken. Noen dikt er personlige men de fleste kommer fra mennesker jeg har mtt eller historier jeg har lest eller mine tanker om tema Og diktene skriver seg ut fra noe som har truffet meg. nsker berre dere lesere❤ kjper du boken er du med sttte Fflekkreftforeningen. kan bestilles p haugenbok.no eller ark ad libris p nett. hper dere koser dere med diktene.

Kategorier

Arkiv

hits