Onsdagstanker

Joop Joop og woop woop😄
Countdown!
Ferie. Fri. Sove lenge. ihvertfall en time eller to mer. Dille. Dille.dalle.
SKRIVE.Nyte byen med kjæresten.😘 Øve på å kjøre litt ut av dalen. Ikea for eksempel. 😂 få tid til å male en vegg eller tre. Besøk her og der. Pluss en uke med meg og mine to ungdommer i krakow. Og så kommer min kjære far hjem og blir en stund før han drar ned igjen til Gran Canaria!

Imorgen. Kl 14 er det Ferie😅😅😅
Og selv om jeg er glad for å kunne ha fri så kommer tankene til alle som ikke kan kjenne denne gleden slik som jeg gjør.

Noen får ikke oppleve en sommer til. De kjemper for å komme gjennom morgendagen. Det er skjørt dette livet vi har <3  så husk å ta vare på deg og dine <3

Små hverdagsgleder. 😘

Ønsker dere en god sommer💕💕
Klem til alle og spesielt de som har det tungt💕💕

Hver ny morgen
vil jeg huske hvor vakkert
det er å våkne
hvor dyrebart hvert pust
av liv er

Lindusen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lindusensperler

lindusensperler

50, Bergen

Hei! jeg er Linda opskar også kalt Lindusen. i fjor kom jeg ut med min diktbok Sy skog i meg tenn fakler overalt. Har skrevet siden 2012. Fikk endelig drømmen oppfylt om å få ut diktene. Får så mange gode tilbakemeldinger på boken. Noen dikt er personlige men de fleste kommer fra mennesker jeg har møtt eller historier jeg har lest eller mine tanker om tema Og diktene skriver seg ut fra noe som har truffet meg. ønsker å berøre dere lesere❤ kjøper du boken er du med å støtte Føflekkreftforeningen. kan bestilles på haugenbok.no eller ark ad libris på nett. håper dere koser dere med diktene.

Kategorier

Arkiv

hits