Reisebrev fredag

God morgen fra krakow i solskinn😃

Igår gikk vi til wavel slottet og var også inni kirken og så. Satt på cafeer der og hvilte litt. Etterpå tok vi turen med en av de mange åpne  tour bilene. vi dro til det jødiske kvarteret og ghetto.  Var inni en av de fineste kirkene i Polen og fikk med mye historie fra headsettet  (på norsk) i tillegg fortalte sjåføren mye.
Vi endte opp i gamlebyen og fikk tips til gode billige restauranter. Vi fant en av de og spiste lunsj der. Ck browar. Minibryggeri. Jeg var der i ifjor med koret og kjente meg ikke igjen da vi kom dit. Ikke før vi kom ned😂 men sist var det mørkt...og nå var det jo dagslys...😂 der kan du bestille rør med øl i..og godt utvalg av øltyper. pluss god mat. Vi var innom gamlebyen før vi dro på hotellet igjen. Fikset oss litt og tok så taxi til kazimires. Det jødiske kvarteret. Har fått et tips om billige taxier. Mega. Så det var stor forskjell på den og de andre vi tok .dobbel eller tredobbelt pris med andre. Spiste jødisk middag.
Dro tilbake til gamlebyen og satt og så på livet. World youth days.  Så der er konsert i noen kvelder nå. Kristen sang. Mercy festival.

Idag skinner solen og vi skal ut å se litt mer. Bare ta livet med ro.
det er ferie. Blir ikke mye skriving på meg. Diktene kommer ikke helt he he😃

Ha en fin fin fredag og helg <3

Sønnen er pokemon jakter....ser en god del her og...med ekstra powerbank til mobilene ..😁

Lindusen

#dikt #blogg #livet #hverdag # fredag

2 kommentarer

annebe

22.07.2016 kl.10:32

Kos deg på tur, jeg følger med på blogg og Fb :)) Fortsatt god sommer og klem fra meg <3

lindusensperler

22.07.2016 kl.16:57

tusen takk kjekt å høre! veldig glad for at du følger med! samme til deg ??god sommer

Skriv en ny kommentar

lindusensperler

lindusensperler

50, Bergen

Hei! jeg er Linda opskar også kalt Lindusen. i fjor kom jeg ut med min diktbok Sy skog i meg tenn fakler overalt. Har skrevet siden 2012. Fikk endelig drømmen oppfylt om å få ut diktene. Får så mange gode tilbakemeldinger på boken. Noen dikt er personlige men de fleste kommer fra mennesker jeg har møtt eller historier jeg har lest eller mine tanker om tema Og diktene skriver seg ut fra noe som har truffet meg. ønsker å berøre dere lesere❤ kjøper du boken er du med å støtte Føflekkreftforeningen. kan bestilles på haugenbok.no eller ark ad libris på nett. håper dere koser dere med diktene.

Kategorier

Arkiv

hits