her er jeg hvor er du?

hei på dere!

kanskje noen lurer på om jeg har sluttet å skrive....

og det har jeg ikke. Men nå er det ca 14 dager s7den siste innlegg. Og så lenge har jeg aldri hatt pause.
rart med det. Tenkte jeg skulle og så utsatte jeg det en dag.  Neste sag tenkte jeg det samme, og utsatte det. Tredje dag gikk den og. osv..
og så ble det bare ikke gjort. Høres det kjent ut?

er det ikke ofte slik? kanskje har du ikke det problemet. men går igang med en gang og utsette aldri noe?
er man først kommet inn på den veien så er det ikke lett å snu.
og der er jeg havnet. Men nå tok jeg meg i nakken  Og sa skriv eller legg ned bloggen. Det er jo ikke et alternativ heller!
ikke mange lesere igjen her inne he he. Så kanskje jeg skriver kun til veggen.

Har hatt min blodtapping nr 3. og de to første dagene etter er jeg litt tappet for krefter.  Håper og tror at de får ned jernverdiene før sommer 😄

ellers strikker jeg ennå. blir ikke lei. Nettopp sendt en kjappstrikka bukse avgårde på bestilling. Lothepus lue har jeg også prøvd. Det er mye å konsentrere seg om. måttw rekke opp en hel haug. Teller og glemmer hva jeg har telt. Så blir det feil.

oppi hodet planlegger jeg litt ny promotering av boka. fått flere kjøpere i de de siste ukene . og flere gode tilbakemeldinger på den! 😄😄

følg med!

så til diktene. Legger ved noen så har dere litt å lese!

ha en fin helg.  jeg lover å stikke innom før søndag!

hei hopp!

Lindusen

#dikt #blogg #livet #hverdag #torsdag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lindusensperler

lindusensperler

50, Bergen

Hei! jeg er Linda opskar ogs kalt Lindusen. i fjor kom jeg ut med min diktbok Sy skog i meg tenn fakler overalt. Har skrevet siden 2012. Fikk endelig drmmen oppfylt om f ut diktene. Fr s mange gode tilbakemeldinger p boken. Noen dikt er personlige men de fleste kommer fra mennesker jeg har mtt eller historier jeg har lest eller mine tanker om tema Og diktene skriver seg ut fra noe som har truffet meg. nsker berre dere lesere❤ kjper du boken er du med sttte Fflekkreftforeningen. kan bestilles p haugenbok.no eller ark ad libris p nett. hper dere koser dere med diktene.

Kategorier

Arkiv

hits